Tamirciler esnetme bekliyor

Tamirciler esnetme bekliyor
Sarayönü’nde sıhhi tesisat ustası Ömer Yılmaz, sektörlere verilen izinler konusunda adaletsizlik yaşandığı için pandemi döneminin kendileri açısından çok zor geçtiğini söyledi.Kısıtlamalar öncesinde idare etmeye çalıştıklarını...

Sarayönü’nde sıhhi tesisat ustası Ömer Yılmaz, sektörlere verilen izinler konusunda adaletsizlik yaşandığı için pandemi döneminin kendileri açısından çok zor geçtiğini söyledi.

Kısıtlamalar öncesinde idare etmeye çalıştıklarını belirten Yılmaz, yasaklardan iş yapamaz hale geldiklerini anlattı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının tamircileri de bağladığına dikkati çeken Yılmaz, kış günü evinde sıhhi tesisat patlaması ve elektrik arızası olanların iki gün beklemek zorunda kaldığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Kısıtlama döneminde tedarikçinin açık olup, tamircinin çalışmaması, hem tedarikçiye hem tamirciye büyük sıkıntı yaratıyor. Bu nedenle vatandaşımız da istediği hizmeti alamıyor. Nöbetçi ustalar var ama ustalar da ev sahipleri de tanıdığı insanlarla çalışmak istiyorlar. En azından tamirciler için de izin belgesi çıkartılabilirse bu problemler ortadan kalkar. Devletimizden bu soruna bir çözüm getirmesini bekliyoruz.”