Taraftar umduğunu bulamadı

Taraftar umduğunu bulamadı
Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan Kepez Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşması için yeşil-siyahlı renklere gönül veren taraftarlar yine yollardaydı.Takımlarını ellerinden geldiği kadarıyla deplasman maçlarında...

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan Kepez Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşması için yeşil-siyahlı renklere gönül veren taraftarlar yine yollardaydı.

Takımlarını ellerinden geldiği kadarıyla deplasman maçlarında da yalnız bırakmayan Yeşil Fırtına Taraftar Grubu, Sarayönü Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle sabahın erken saatlerinde yollara düştü. Maç öncesi tribündeki yerini alan 30 kadar Sarayönü Belediyespor taraftarı takımlarının sahaya çıkmasıyla desteğe başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ekibimizi geriye düşüren gol karşısında büyük moral kaybı yaşayan taraftarlar, bekledikleri beraberlik golünü görmek yerine rakibin attığı 2 gole daha şahitlik etti.

Takımlarını Antalya deplasmanında da yalnız bırakmayan yeşil-siyahlı taraftarlar maçın ardından üç puanı Kepez Hasan Doğan Stadı'nın çimlerine gömmenin üzüntüsüyle tribünlerden indi. Ara transfer döneminde alınan oyuncular ve hazırlık kampında sergilenen performans doğrultusunda beklentileri yüksek olan taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Oyuncuların soyunma odasına girmesiyle stadyumu terk eden taraftarlar tekrar yola koyularak Sarayönü'ne döndü.