Tarık Bahadır veda etti

Tarık Bahadır veda etti
Ankara'da İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atan Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır veda etti. Veda yemeğinde konuşan Bahadır, " Dostluklarınızın sıcaklığını gönlümüzde hissederek buradan ayrılıyoruz....

Ankara'da İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atan Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır veda etti. Veda yemeğinde konuşan Bahadır, " Dostluklarınızın sıcaklığını gönlümüzde hissederek buradan ayrılıyoruz. Buradaki en büyük kazancımız dostluklarımız. Başarı varsa hepimizin, başarısızlık varsa benim. İlerleyen dönemlerde burayı ziyaret ettiğimizde daha güzel bir ilçe olarak göreceğimize inanıyorum." dedi.

Ankara'da İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atan Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, düzenlenen yemek organizasyonu ile veda etti.

Konuklar Tarım İşletmesi Müdürlüğü lokalinde düzenlenen veda yemeğine Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Cumhuriyet Savcısı Burak Deveci, Hakim Süleyman Baş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, Gözlü Tarım İşletmesi Müdürü Yüksel Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Konuklar Tarım İşletmesi Müdürü Ali Odabaşı, Kütüphane Müdürü Mevlüt Demirbaş, İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı, Noter Veysi Bozkurt, Sarayönü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nuh Boyraz, Kadastro Şegi Hasan Karakarçayıdız, SYDV Müdürü Ahmet Turan, Müftü Şevket Karaca, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Kızılay Temsilcisi Halil İbrahim Turan, Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, Demokrat Parti İlçe Başkanı Arif Özcan, Büyükşehir Meclis Üyesi Kamil Şeflek katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Tarık Bahadır, yaptığı açıklamada, "Dostluklarınızın sıcaklığını gönlümüzde hissederek buradan ayrılıyoruz. Bir aile olmuştuk. Hepiniz hafızlarımızda yer ettiniz.  Burayı güzel anılarla hatırlayacağız. Yolunuz düşerse sizlerimi misafir etmekten mutluluk duyarım. Buradaki en büyük kazancımız dostluklarımız. Bizde en küçük çocuğumuz burada dünyaya geldi. Bir başarı elde edebilmişsek bu hepimizin başarısı. Başarısızlık varsa benim başarısızlığım. İlerleyen dönemlerde burayı ziyaret ettiğimizde daha güzel bir ilçe olarak göreceğimize inanıyorum. Belediye başkanımızın çok güzel çalışmaları oldu. Burada sivil toplum kuruluşlarımız çok iyiydi. İlgi ve alakaları bu şekilde devam eder umarım. Parti başkanlarımız her zaman birlik beraberlikten yana yapıcı oldu." dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise "Kaymakam beyden çok memnunduk. Belediye başkanı kaymakam ilişkisinden öte bir kardeş ilişkisi kurmuştuk. Bundan sonra da bu ilişkimiz devam edecek. İlçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.