Tayyiboğlu, "açık ara demokrasi kazandı"

Tayyiboğlu, "açık ara demokrasi kazandı"
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Adnan Tayyiboğlu, 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek, milletin ferasetinin algı operasyonlarına karşı galip geldiğini söyledi.Tayyiboğlu yaptığı açıklamada, "24 Haziran seçimlerinde...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Adnan Tayyiboğlu, 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek, milletin ferasetinin algı operasyonlarına karşı galip geldiğini söyledi.

Tayyiboğlu yaptığı açıklamada, "24 Haziran seçimlerinde bize destek veren aziz ve muhterem Sarayönülü hemşerilerime göstermiş oldukları müthiş destekten dolayı şahsım, teşkilatım ve partim adına teşekkür ederim.

Düne kadar tüm şer odakları ile kredi derecelendirme kuruluşları ile döviz kurları ile terör örgütü destekçileri ile patates ve soğan fiyatları ile birçok şekilde seçimlerimizi manipüle etmeye çalışan terör sevici iç ve dış güçlere aziz milletimiz gereken cevabı vermiştir.

Açık ara demokrasi şöleni yaşadığımız bu günde, ilk devlet başkanını seçmiş olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatanımızın bu görevi bize tevdi etmiş olmasının tüm İslam coğrafyasına hayırlı ve mübarek olmasını dilerim. Yeni sistemin vatanımıza ve milletimize katkı sağlayacağı aşikardır.

Milletimiz göstermiş olduğu yüksek katılımla 1.Başkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bize düşen Sarayönü teşkilatı olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada, vatandaş ayırmaksızın milletimizin talep ve istekleri doğrultusunda çalışmaktır.

Bu arada seçimlerde gece gündüz bizimle koşturan, koşuşturan ve çalışan, çok değerli Belediye Başkanım Nafiz Solak’a, teşkilatımızın kadın ve gençlik kolları başkanlarına, yönetimlerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Ama yine "Durmak yok yola devam" diyorum. Çok yakın zamanda önümüzde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde de bu başarının, bu çalışmanın devamını diliyorum. Sözlerime son verirken gazamız mübarek, yolumuz açık, yüreğimiz ferah, zaferimiz bol, Allah yardımcınız olsun diyorum.

Bu seçimlerde açık ara demokrasi kazandı, Sarayönü kazandı, Konya kazandı, Türkiye kazandı. 24 Haziran seçimlerinin milletimize şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum." dedi.