Tayyiboğlu, "hizmet kadro işidir"

Tayyiboğlu, "hizmet kadro işidir"
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, ilçe adına geçmiş beş yılda yapılan hizmetlerin, gelecek beş yıl içerisinde yapılacaklara teminat niteliğinde olduğunu söyledi. Hizmetin kadro, ekip ve iyi iletişim işi...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, ilçe adına geçmiş beş yılda yapılan hizmetlerin, gelecek beş yıl içerisinde yapılacaklara teminat niteliğinde olduğunu söyledi. Hizmetin kadro, ekip ve iyi iletişim işi olduğunu kaydeden Tayyiboğlu, iktidar partisinin, bakanların, milletvekillerinin ve büyükşehir belediyesinin desteğini almadan yapılabilecek hizmetlerin sınırlı olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren teşkilat olarak tüm mahallelerde ziyaretlerinin eksik olduğunu belirten Tayyiboğlu, "Halkımızın talebi ve istekleri doğrultusunda mütemadiyen raporlar hazırlayıp gerekli mercilere durumumuzu bildirdik. İmkanlar çerçevesinde özellikler mahallerimizde çok ciddi destekler aldığımız yerler oldu. Her zaman belirttiğim gibi hizmette sınır yoktur. Bizler daha iyisini yapmak adına ziyaretlerimizi daha da sıklaştırıp eksik kaldığımız yerleri analiz ederek hizmet noktasında çalışmaları yoğunlaştıracağız." dedi.

Uzak kalmadığımız sahalardayız

İkinci beş yılda sorunların en aza ineceğinin altını çizen Adnan Tayyiboğlu, "Seçim koordinasyon merkezimizi faaliyete geçirdikten sonra bizde hiç uzak kalmadığımız sahalarda çalışmalara başladık. Başkanımız Nafiz Solak ile mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir yasası ile zor bir beş yıl geçirdik. Başkanımız Nafiz Solak ile Bahçesaray'dan Boyalı'ya kadar tüm alanda hizmet mücadelemizi sürdürdük. Bundan sonraki beş yıl, geçiş dönemine göre biraz daha rahat geçecek ve hizmette eksik kalmayacak. Büyük sorunlarla devraldığımız belde ve köylerimizi, Belediye Başkanımız Nafiz Solak ile büyük bir gayretle çalışarak belirli bir noktaya getirdik. İkinci 5 yılda daha güzel hizmetlerde bulunacağız." şeklinde konuştu.

Yolumuza bakıyoruz

Belirledikleri yol haritasını uygulamaya başladıklarını ifade eden Tayyiboğlu, şunları söyledi: "Şu anda seçime 3 parti katılıyor. Tüm adaylar 19 Şubat'a kadar netleşecek. Bizim şu anda kimlerin aday çıkacağını bekleyecek kadar zamanımız yok. Biz çalışmalarımıza bakacağız. Bir yol haritası belirledik ve bunu uyguluyoruz. Geniş bir sahamız var ve bizim her gönle dokunmamız gerekiyor."

Sarayönü projelerle büyüyecek

Sarayönü'nü daha büyük projelerin beklediğini vurgulayan Adnan Tayyiboğlu, "Belediye başkanlığında iktidar partisinin, bakanların, milletvekillerinin ve büyükşehir belediyesinin desteğini almadan yapılabilecek hizmetler sınırlıdır. Bu saydığımız mercilerin desteğini alarak Belediye Başkanımız Nafiz Solak olsun, ilçe başkanı olarak ben oluyum, her ihtiyaç duyduğumuzda gerek milletvekillerimizden, gerek bakanlarımızdan, hükümetimizin imkanları çerçevesinde her daim pozitif cevap aldık. Önümüzdeki 5 yılda Sarayönü ve tüm mahallerimizde daha büyük projelerle yola devam edeceğiz. Sarayönü'nün Konya ile yakınlığı münasebetiyle Konya'nın merkez ilçesi olma yönünde çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz Konya'nın 4'ncü merkez ilçesi olmak." dedi.

Daha iyisini yapacağız

Tayyiboğlu, hizmet kıyası yaparak şu ifadeleri kullandı: "Sarayönü Belediyesi kurulduğu günden bugüne yapılan hizmetler ortadadır. Ak Parti iktidarında özellikle son beş yılda yapılan hizmetler de ortadadır. Bu bir rehavete kapılmak değildir. Daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz, daha iyisini yapacağız. Önümüzde bir yerel seçim var. Belediye seçimi bir hükümet seçimi değildir. İnsanların kendi yaşadıkları alanı, kendi çevrelerini belirleme seçimidir. Bu doğrultuda yapılan hizmetlerde ortadadır. Yapılacak hizmetler de öngörülebilir."