Tayyiboğlu: "Sarayönü kazandı"

Tayyiboğlu: "Sarayönü kazandı"
Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, Sarayönü'nün ve demokrasinin kazandığına vurgu yaparak, şahsına yöneltilen tehdit ve şantajların yasalar çerçevesinde hesabının...

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, Sarayönü'nün ve demokrasinin kazandığına vurgu yaparak, şahsına yöneltilen tehdit ve şantajların yasalar çerçevesinde hesabının sorulacağını söyledi.

İlçe halkının kendilerine müthiş bir destek verdiğini kaydeden Tayyiboğlu, "Seçimlerimizi manipüle etmeye çalışan terör sevici iç ve dış güçlere aziz milletimiz gereken cevabı vermiştir. Ayrıca şahsıma yöneltilen şantaj, tehdit ve iftiralarla bir seçim kampanyası yürütülmüştür. Parti ahlakına aykırı hareketlerden dolayı yönetimden uzaklaştırılmış, disipline sevk edilmiş çürük tipler bu yaklaşım tarzının bedelini ödeyecektir. Öyle intikam dendiği gibi değil, yasalar nezdinde neyse bunun karşılığının ödenmesi lazım. Bu şahsi Adnan Tayyiboğlu davası değildir. Bu Ak Parti İlçe Başkanlığına yapılan bir harekettir ve cezasızda kalmaz. Bunların üzerine gidilecek." dedi.

Vatandaş ayırmaksızın çalışacağız

Açık ara bir demokrasi şöleni yaşandığına dikkat çeken Tayyiboğlu, "Seçim sonuçlarının tüm ilçemize, şehrimize, vatanımıza ve İslam coğrafyasına hayırlı ve mübarek olmasını dilerim Belediye Başkanımız Sayın Nafiz Solak'ı halkımız, çok yüksek bir katılım ile Belediye Başkanı olarak bir kez göreve getirmiştir. Bize düşen Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, vatandaş ayırmaksızın milletimizin talep ve istekleri doğrultusunda çalışmaktır." şeklinde konuştu.

Herkese gönülden teşekkür

Açıklamasının son bölümünü teşekkürlere ayıran Tayyiboğlu, şunları söyledi: "Seçimlerde gece gündüz koşturan ve çalışan çok değerli Belediye Başkanım Nafiz Solak'a, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Mehmet Kozan'a ve teşkilatına, teşkilatımızın kadın ve gençlik kollarına, yönetimlerimize, sandık asıl ve yedeklerden, müşahitlerimize ve tüm dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Ama yine diyorum ki: Durmak yok yola devam. Bu seçimlerde açık ara demokrasi kazandı, Sarayönü kazandı, Konya kazandı, Türkiye kazandı."