Tayyiboğlu’ndan başsağlığı ve destek mesajı

Tayyiboğlu’ndan başsağlığı ve destek mesajı
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Bahar Kalkanı operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.Suriye İdlib'te gerçekleşen saldırılar ve verilen şehitler sonrasında Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Bahar...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Bahar Kalkanı operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Suriye İdlib'te gerçekleşen saldırılar ve verilen şehitler sonrasında Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Bahar Kalkanı operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tayyiboğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Geçtiğimiz günlerde İdlip'ten aldığımız acı haberler hepimizin ciğerini yaktı. Tekrardan şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Başlayan Bahar Kalkanı Operasyonu ile SİHA'larımız Ebabil Kuşu misali savaş alanını düşmanlarımıza dar ediyor. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Dualarımız Mehmetçikle

Tayyiboğlu, "İdlib başta olmak üzere karada, denizde ve havada yurt içinde ve sınır ötesinde zorlu hava ve arazi koşullarında asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla görevlerini büyük bir kahramanlık ve fedakarlıkla yürüten kahraman Mehmetçiğimize sağlık, esenlik içinde kazasız, belasız, hayırlı, başarılı görevler dilerim." ifadelerine yer verdi.