Tayyiboğlu’ndan iddialara cevap

Tayyiboğlu’ndan iddialara cevap
Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü Dörtyol Fatih Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kenan Kart’ın iddialarına cevap verdi.Tayyiboğlu, son günlerde toplulaştırma konusu ile şahsının ve partisinin hedef...

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü Dörtyol Fatih Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kenan Kart’ın iddialarına cevap verdi.

Tayyiboğlu, son günlerde toplulaştırma konusu ile şahsının ve partisinin hedef alındığını söyledi. Tayyiboğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Konu bilhassa sosyal medyada partimin karşıtları tarafından propagandaya dönüştürülmek istenmektedir. Toplulaştırma kapsamında tüm mal sahipleri gibi bende sadece arazimin değerinin korunmasını talep ettim ve bunun dışında bir talebim olmadı. Ayrıca benim arazim ruhsatlı hayvancılık için gerekli kurum görüşleri alınmış projeli arsa vasfındadır. Adıma geçen arazinin kime ait olduğu veya dernek veya vakıf arazisi olması konusunda hiçbir bilgim ve talebim olmamıştır. İlk üç askıda değişmeyen tarla 4. askıda benim adıma benim bilgim dışında planlanmıştır.

Kendisini dernek başkanı olarak tanıtan şahıs, bu tarlanın durumunu bana ilettiğinde toplulaştırmayı yürüten mühendisi kendisinin yanında aradım. Telefonuma cevap vermeyince telefon numarasını kendisine verdim ve işi takip etmesini söyledim. Sağlık sorunlarımdan dolayı günlük fizik tedaviye gittiğimden için ve Kenan Kart’ın da ilgileneceğini düşündüğümden tekrar aramadım.

25 Ekim Cuma günü ben toplulaştırmadaki bir başka mühendisi arayarak buranın bir cami tarlası olduğunu ve durumun düzeltilmesini talep ettim. Durumu düzelteceklerini ifade ettiler.

Benim bu isnat edilen işlerle ilgim olmadığını, ne şahsiyetimin, ne zamanımın nede sağlığımın buna elvermediğinin bilinmesini isterim. Bu olayın kişiselleştirilmesi ve siyasete alet edilmesini doğru değildir.