Taziye araçlarının üretimi devam ediyor

Taziye araçlarının üretimi devam ediyor
Sarayönü Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirebilmek ve daha iyi hizmet sağlamak için kendi atölyesinde taziye aracı imal etmeye devam ediyor.2017 yılında bir taziye aracı satın alan ve bunu prototip olarak...

Sarayönü Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirebilmek ve daha iyi hizmet sağlamak için kendi atölyesinde taziye aracı imal etmeye devam ediyor.

2017 yılında bir taziye aracı satın alan ve bunu prototip olarak kullanan Sarayönü Belediyesi, bugüne kadar 11 taziye aracı imal ederek mahallelerde hizmete sundu. Şu anda belediye atölyelerinde 12'ncisi tamamlanacak olan taziye aracının yanı sıra 2 taziye aracı da yapım aşamasında bulunuyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, sosyal belediyecilik adına her geçen gün hizmet kalitesini daha çok arttırmayı hedeflediklerini söyledi. 2017 yılından önce bu hizmetin taziye çadırları ile verildiğini anlatan Solak, “ilçemizde cenazesi olan vatandaşlarımız gelen misafirlerini karşılamak için belediyemizin taziye çadırlarını kullanıyordu. Bu da rüzgarlı, soğuk ve yağışlı havalarda yeterince iyi hizmet veremiyordu. Bu yüzden hizmet kalitesini arttırmak amacıyla bir taziye aracı aldık ve daha sonra bunu kendi atölyelerimizde yapmaya başladık. Gayet kullanışlı olan taziye araçlarımız halkımız tarafından çok benimsendi. İnsanlarımızın acı günlerde büyük kolaylık sağlayan taziye araçlarının yapımı atölyelerimizde devam edecek. Taziye aracımızın içerisinde insanların rahatça oturabileceği sabit oturaklar, lavabo, ısıtma sistemi bulunuyor. Sıcak, soğuk ve rüzgara dayanıklı taziye aracımız birçok mahallemizde hizmet veriyor.” dedi.