TCDD Bölge'den ziyaret

TCDD Bölge'den ziyaret
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Bölge Müdürü Adem Sivri, Sarayönü'ne gelerek Belediye Başkanı Nafiz Solak'ı ziyaret etti.Başkan Nafiz Solak, Bölge Müdürü Adem Sivri'yi makamında ağırladıktan sonra istasyon...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Bölge Müdürü Adem Sivri, Sarayönü'ne gelerek Belediye Başkanı Nafiz Solak'ı ziyaret etti.

Başkan Nafiz Solak, Bölge Müdürü Adem Sivri'yi makamında ağırladıktan sonra istasyon bölgesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları gezdirdi. Sivri, geçmişte atıl vaziyette bulunan alanların ve yapıların tekrar hayata kazandırılmasından memnun olduğunu belirtti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Devlet Demiryolları ile birçok ortak projeyi şu ana kadar başarıyla yürüttük. İlçe girişinde hangarların olduğu alanı kiralayarak otoparka dönüştürdük. Lojmanların yanında bulunan alman evini engelsiz yaşam merkezine dönüştürmek için süreci başlattık. Yine alt geçitle idari bina arasındaki alanın kiralanması için müracaat yaptık. TCDD onayladı. Onay yazısını bekliyoruz. Onay yazısı geldikten sonra cuma günü kurulan pazarda bulunan konfeksiyoncuları bu alana taşıyacağız. Konfeksiyoncuların kurulduğu caddede yaşayan vatandaşlarımızın da rahatsızlığını gidereceğiz. Alt geçidin yeniden projelendirilmesi ve kullanıma daha uygun hale getirilmesi için hazırladığımız projeyi bölge müdürlüğüne sunduk. Proje oyandan geçince çalışmalara başlayacağız." dedi.