TED’li Öğrencilerin Mezuniyet Yemeği

TED’li Öğrencilerin Mezuniyet Yemeği
TED Konya Koleji 4. Sınıf öğrencileri yılsonu mezuniyet gecesinde doyasıya eğlendi.TED Konya Koleji 4/A sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet yemeğinde aileleri ile birlikte yemek yedi ve doyasıya eğlendi.Okulların kapanmasına...

TED Konya Koleji 4. Sınıf öğrencileri yılsonu mezuniyet gecesinde doyasıya eğlendi.

TED Konya Koleji 4/A sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet yemeğinde aileleri ile birlikte yemek yedi ve doyasıya eğlendi.

Okulların kapanmasına 1 ay gibi bir zaman kala TED'li öğrenciler ve velileri mezuniyet gecesinde öğretmenleri ile bir araya geldi.

Meram yolunda bulunan Lezzan restoranda düzenlenen yemeğe, öğrencilerin yanı sıra, öğrenci velileri, TED Konya Koleji idarecileri, sınıf öğretmenleri ile öğrencilerin derslerine giren diğer branş öğretmenleri katıldı.

Dört yıldır birlikte eğitim gören öğrenciler bir taraftan mezuniyet heyecanı yaşarken diğer taraftan ortaokula adım atmanın heyecanını hissettiler.

Mezuniyet töreninde anne babalarına kendi yazdıkları şiirleri okuyarak sürpriz yapan TED'li öğrenciler sonrasında mekânın oyun alanında gönüllerince eğlendiler.

Öğrenci velileri ise program sonrasında sınıf öğretmeni Aysen Demir'e çiçek takdim edip; "4 yıldır çocuklarımıza büyük özveri içerisinde en iyi eğitimi veren öğretmenimize çok teşekkür ederiz" dediler.