TEMA sınıfı oldular

TEMA sınıfı oldular
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği TEMA sınıfı başvurusu kabul edildi.TEMA ile geçtiğimiz yıl bağlantı kuran 3’ncü sınıf öğretmeni Özge Karabacak, öğrencilerini...

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği TEMA sınıfı başvurusu kabul edildi.

TEMA ile geçtiğimiz yıl bağlantı kuran 3’ncü sınıf öğretmeni Özge Karabacak, öğrencilerini TEMA gönüllüsü yaptı. Karabacak’ın geçtiğimiz Nisan ayında TEMA sınıfı olmak için başvurunun ardından fidan dikim etkinliği gerçekleştirilmişti. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde öğrencilerin TEMA rozeti ve üyelik kartı geldi. TEMA üyesi olan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Bir TEMA sınıfı oluşturduklarını anlatan sınıf öğretmeni Özge Karabacak, yaptığı açıklamada, “Amacımız çocuklarımıza ağacı ve doğayı sevdirmek. Çevreyi koruma ve geliştirme bilincini çocuklarımıza aşılamamız çok önemli. Bu sayede toprakla da haşır neşir oluyorlar. Öğrencilerimiz TEMA çatısı altında yer almaktan büyük mutluluk duydu ve ağaçlara, doğaya bakışları şimdiden değişmeye başladı. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklarımıza akademik başarı kazandırmak kadar bu güzel alışkanlıkları ve anlayışı kazandırmak da önemli.” dedi.