TEMA sınıfı oluşturdular

TEMA sınıfı oluşturdular
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Çevre Koruma Kulübü öğrencileri, tema sınıfı olarak fidan dikim etkinliğinde bulundu.TEMA ile bağlantı kuran 2'nci sınıf öğretmeni Özge Karabacak, 20 öğrencisini TEMA gönüllü yaptı....

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Çevre Koruma Kulübü öğrencileri, tema sınıfı olarak fidan dikim etkinliğinde bulundu.

TEMA ile bağlantı kuran 2'nci sınıf öğretmeni Özge Karabacak, 20 öğrencisini TEMA gönüllü yaptı. Bunun yanı sıra fidan temin edilerek dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimi Tema Sarayönü Temsilcisi Ali İşçi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Sarayönü Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirildi.

Mevlana Botanik Parkı'nda temin edilen fidanlar, öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu. Çevre Koruma Kulübü bünyesinde toplum hizmet etkinliği olarak gerçekleştirilen programda 26 öğrencinin yanı sıra öğrenci velileri de katıldı.

Bu etkinlikle bir TEMA sınıfı oluşturduklarını anlatan 2'nci sınıf öğretmeni Özge Karabacak, yaptığı açıklamada, "Amacımız çocuklarımıza ağacı ve doğayı sevdirmek. Çevreyi koruma ve geliştirme bilincini çocuklarımıza aşılamamız çok önemli. Bu sayede toprakla da haşır neşir oluyorlar. Öğrencilerimiz bu etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duydu ve ağaçlara, doğaya bakışları şimdiden değişmeye başladı. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklarımıza akademik başarı kazandırmak kadar bu güzel alışkanlıkları ve anlayışı kazandırmak da önemli." dedi.