Temel ailesinin mutlu günü

Temel ailesinin mutlu günü
Sarayönü Gözlü Tarım İşletmesi personelinden Hayri Temel in oğlu Onur Temel, evlenerek dünya evine girdi.Hayri-Türkan Temel ailesinin oğlu olan Onur ile Dilber Özhan ın kızı Recep Tokdil in torunu Kübra, hayatlarını birleştirdi....

Sarayönü Gözlü Tarım İşletmesi personelinden Hayri Temel in oğlu Onur Temel, evlenerek dünya evine girdi.

Hayri-Türkan Temel ailesinin oğlu olan Onur ile Dilber Özhan ın kızı Recep Tokdil in torunu Kübra, hayatlarını birleştirdi. 3 Mayıs 2017 tarihinde kıyılan nikahta iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olmaya söz veren Onur ve Kübra nın düğünü, bu hafta sonu gerçekleştirildi.

İlk olarak kız evinin bulunduğu Mersin de bir düğün gerçekleştirilirken, 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü Sarayönü Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü nde kır düğünü yapıldı. Cumartesi günü ikindi saatlerinde gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Gelinin dualar eşliğinde alınarak düğün alanına getirilmesinin ardından, davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. Yemek ikramlarının tamamlanmasının ardından Cumartesi akşamı düzenlenen düğün ile Onur ve Kübra sevenleri ve yakınlarıyla bu mutlu günün tadını doyasıya çıkardı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak, Onur ve Kübra çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, ailelerini tebrik ederiz.