TERÖR YENİDEN HORTLUYOR

Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.

Amerika da başkanlık seçimleri kargaşasının durulmasının ardından dünya da terör eylemleri yeniden başladı.

Güneydoğu Asya ülkesi Myanmar'da ordu yönetime el koydu. Devlet Başkanı Win Myint ile Hükümet Başdanışmanı Aung San Suu Kyi gözaltına alındı. İktidar partisi Ulusal Demokrasi Birliği'nin pek çok yöneticisi de gözaltında...

Darbe de Çin’in etkisi var deniliyor.

Ne fark eder.

Burada Arakanlı Müslümanlara yapılan zulümler hala devam ediyor.

Gine açıklarındaki M/V Mozart isimli Türk gemisine Nijeryalı korsanlar saldırdı. Saldırıda mürettebattan 1 kişi yaşamını yitirirken 15 kişi de kaçırıldı. Saldırıdan kurtulan 3 mürettebat saldırıyı tüm detaylarıyla anlatırken hala olayın şokunu yaşıyor gibiydiler.

Irak’ta, Suriye de,  ABD ve batılı ülkelerin tırlar dolusu silah yardımı yaptığı PKK, PYD ve YPG’li teröristler ise saldırılarını yoğunlaştırdı.

İstanbul da terör eylemleri yeniden hortlatılmaya başladı.

Boğaziçi Üniversitesi önünde öğrenci tepkisi kılıfına gizlenmeye çalışan terör eylemlerine katılanlara hangi ülkelerden destek geldiğini küçük bir araştırma sonunda bulursunuz.

Neymiş ?

Prof.Dr. Melih Bulu Boğaziçi Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmış.

Prof. Dr. Melih Bulu ne dedi.

Buraya dikkat.

"Şimdiye kadar birçok noktada birçok tecrübe kazandım. Ben bu tecrübelerimi Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör olarak aktarma hayaliyle yaşadım çok uzun süredir. Şu anda bu noktaya geldiğim için bu hayalim gerçekleştiği için çok memnunum.

Boğaziçi'nin paydaşlarıyla birlikte, mezunlarıyla, öğrencileriyle, hocalarıyla hatta etraftaki esnaflarıyla birlikte biz Boğaziçi Üniversitesi'ni çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Boğaziçi evet bugün de çok iyi bir yerdedir. Ama gerçekten dünyanın ilk 100 üniversitesi arasına sokma hedefim var ve bunu 4 yıl içinde yapabileceğime inanıyorum.”

Bu duyan Türkiye ve Türk milletinin düşmanları rahat durur mu?

Bizi rahat bırakırlar mı?

Boğaziçi dünyanın ilk 100 üniversitesi arasına girmesin.

Giremesin.

Türkiye yeniden dünya da söz sahibi bir ülke olmasın.

Olamasın.

Yeter ki şeftali üretmekten, terör örgütlerinin askerini, polisini, vatandaşını katlettiği, şehirleri yakıp yıktığı bir ülke olmaktan kurtulmasın.

Dışarıyı anladık ta.

İçerdekilere ne oluyor hala onu anlayamadık.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet TURAN Arşivi