TESK Kart hayata geçti

TESK Kart hayata geçti
TESK Kart'ın 1 Aralık'tan itibaren aktif olacağını duyuran Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, "Akaryakıttan eğitime, sağlıktan giyime kadar çok sayıda sektörde esnafa avantaj sağlayan TESK Kart, 1 Aralık'tan...

TESK Kart'ın 1 Aralık'tan itibaren aktif olacağını duyuran Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, "Akaryakıttan eğitime, sağlıktan giyime kadar çok sayıda sektörde esnafa avantaj sağlayan TESK Kart, 1 Aralık'tan itibaren aktif olarak kullanılmaya başladı. Sarayönü genelindeki tüm esnafımız, başvuru yapıp hiçbir bedel ödemeden bu kartı kullanarak hem aile bütçelerine hem de iş yeri bütçelerine katkı sağlayacak" dedi.

Esnaf ve sanatkârlara anlaşmalı üye iş yerlerinden yaptıkları alışverişlerde indirim sağlayacak olan TESK Kart'ın 1 Aralık'tan itibaren aktif hale geldiğini belirten Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, "Kurumumuz tarafından hayata geçirilen TESK Kart sayesinde esnaf ve sanatkarlarımız, anlaşmalı üye iş yerlerinde akaryakıtta yüzde 8, sağlıkta yüzde 25, eğitimde yüzde 10 ve sinemada yüzde 50'ye varan indirimlerden yararlanabilecek. İlçe genelindeki esnaf ve sanatkârımız ile onların aileleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza müracaat edip hiçbir bedel ödemeden TESK Kart'ı kullanabilecek. Üstelik bu kart Türkiye'nin her yerinde geçerli olacak. Örneğin Sarayönü'nde ikamet eden esnaf bir ailenin Bolu'da öğrenci olan evladı, oradaki spor bir mağazadan indirimli alışveriş yapma hakkına erişecek" diye konuştu.

Yelpaze genişledikçe kazanım artar

Türkiye'deki birçok seçkin mağazanın TESK Kart'a indirim yapmak istediğini söyleyen Koçaş, "Esnaf ve sanatkâr camiası olarak Türkiye'de çok geniş bir kitleyiz. TESK Kart kullanımı 81 ilde 2 milyonu esnaf toplam 10 milyonluk bir hedef kitleye hitap ediyor. Esnaflarımız alışverişlerinde bu kartı sık sık kullanmalı.

Kullanım arttıkça daha geniş kitlelere hitap edecek. Yelpaze ne kadar genişlerse kazanım da o kadar artar. İnsanlar TESK Kart'ı tercih ettikçe puan kazanmaya devam edecekler. Böylece indirim veren mağazaların sayısı da artacak. Türkiye'deki birçok seçkin mağaza da TESK Kart'a indirim yapmayı taahhüt ediyor. 1 Aralık'tan itibaren hayata geçen TESK Kart her geçen gün ağını genişletecek" ifadelerini kullandı.