TİGEM-Özkent yolunun altyapı çalışmaları başladı

TİGEM-Özkent yolunun altyapı çalışmaları başladı
Sarayönü Belediyesi, Gözlü TİGEM ile Özkent Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik yolda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.Sarayönü Belediyesi, 2021 yılında da asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda...

Sarayönü Belediyesi, Gözlü TİGEM ile Özkent Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik yolda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

Sarayönü Belediyesi, 2021 yılında da asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın talimatları ile yol genişletme çalışması yapılan Gözlü TİGEM-Özkent mahallesi arasındaki yeni yolda asfalt serimi öncesi alt yapı çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nafiz Solak, “İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde yollarımızın konforu her geçen gün artıyor. Vatandaşlarımız ulaşımlarını daha kolay bir şekilde sağlıyor. Bu kapsamda Gözlü Tigem ile Özkent arasında bulunan yolumuzun bir takım çalışmaları tamamlanmıştı. İnşallah alt yapı çalışmamızın tamamlanması ile birlikte asfalt kaplama ile yolumuz daha kullanışlı hale gelecek.” dedi.