Tınas süreci değerlendirdi

Tınas süreci değerlendirdi
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Şükrü Tınas, yaptığı basın açıklamasında il ve ilçe teşkilatının içerisinden geçtiği süreci değerlendirdi.Konya İl Teşkilatında bir bayrak değişimi gerçekleştiğini kaydeden Tınas,...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Şükrü Tınas, yaptığı basın açıklamasında il ve ilçe teşkilatının içerisinden geçtiği süreci değerlendirdi.

Konya İl Teşkilatında bir bayrak değişimi gerçekleştiğini kaydeden Tınas, "Genel merkezimizin talebi doğrultusunda Konya il yönetimimiz görevi bırakmış, kurucu il başkanımız ve iki dönem milletvekilliği yapan Hasan Angı bey, il başkanlığı görevine atanmıştır. Bu şekilde yeni il yönetimimiz oluşturulmuştur. Bu bir nöbet değişimidir. Önceki görev yapan il başkanımız Musa Arat ve ekibine teşekkür ederiz. Yeni gelen yönetimimize ise önümüzdeki süreçte başarılar dilerim." dedi.

Her göreve hazırız

İl yönetiminde taşların oturmasının ardından ilçe kongreleri için sürecin başladığını anlatan Tınas, "Sarayönü İlçe Teşkilatı olarak yıl sonuna kadar kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre sürecinden sonra önemli bir seçim dönemine gireceğiz. 2019 yerel seçimleri, genel seçimler ve yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerinin yapılacağı bir yıla hazırlanacağız. Önceden olduğu gibi bu süreçte de çok çalışacağız. Ak Parti'nin şahıslarla kaim olmadığını, bir dava partisi olduğunu belirtmek istiyorum. Her ne şekilde görev verilirse o görevi elimizden gelen en iyi şekilde yerine getirmeye mücadele ederiz." şeklinde konuştu.

Teşkilatımız sürekli açık

İlçe teşkilatı olarak aktif bir yönetim yürüttüklerini ifade eden Şükrü Tınas, şöyle konuştu: "Ak Parti Sarayönü İlçe teşkilatımız, haftanın 6 günü açık bulunmaktadır. Elimizden geldiği kadar halkımızın dertleriyle ilgileniyoruz. Teşkilatımızın kapısı herkese açık. Kurum ve kuruluşlarımızla diyalogumuz çok iyi ve uyumlu çalışmalarımız var. Sürecin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasına cenabı Allah'tan niyaz ederiz."