Tınas'tan halka teşekkür

Tınas'tan halka teşekkür
Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması sonuçlarını değerlendirdi.Bu seçimde de Sarayönü halkının büyük teveccühüne mazhar olduklarını belirten Başkan Tınas,...

Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması sonuçlarını değerlendirdi.

Bu seçimde de Sarayönü halkının büyük teveccühüne mazhar olduklarını belirten Başkan Tınas, "Öncelikle 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması sonucunun hayırlı olmasını dilerim. Evet oyu, milletimizin takdiri ile çıkmıştır. Yeni hükümet sisteminin, ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Sarayönü'nde yüzde 81.43 oy aldık. Teşkilatlarımızın çalışması ve milletimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a olan güveni, bu oy oranın sebebidir." dedi.

Milletin aldığı kararla köhnemiş aracın bırakıldığını kaydeden Şükrü Tınas, "Artık ülkemiz yeni araçla yoluna devam edecek. Türkiye'de yüzde 51.35 oyla "Evet" çıktı. Bu, tüm Avrupa'ya, Avrupa devletlerinin, Haçlı ittifakının, Fetö'nün, PKK'nın, Türkiye üzerinde oynadığı oyunlara rağmen çıktı. Biz 'Söz de karar da milletin' dedik. Bu millet de kararını verdi. Artık Türkiye gelecek yıllara kararlı bir şekilde ilerleyecek." Şeklindekonuştu.

"En büyük teşekkür halka"

Seçim çalışmaları sürecinde büyük gayretler sarf ettiklerini ifade eden Tınas, şöyle konuştu: "Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak 40 günlük seçim çalışmalarını bize belirlenen alan içerisinde arkadaşlarımızla birlikte titizlikle yerine getirdik. İlçemize teşrif eden Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek, milletvekillerimiz Mustafa Baloğlu ve Hüsnüye Erdoğan ile diğer siyaset büyüklerimizle çalıştık. Bu çalışmalarımızı il seçim koordinasyon merkezinin ve ilçe seçim koordinasyon merkezimizin direktifleri doğrultusunda İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı ve yönetimi, ilçe gençlik kolları başkanı ve yönetimi ile mahalle başkanlarımızla birlikte yürüttük. Allah'a hamdolsun başarılı olduk. Bu başarıda en büyük pay başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve il başkanlığımızındır. Sonuçların hayırlı olmasını dilerken katkı ve desteği olan, emeği geçen herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkürü de halkımıza ediyorum."