Tokgöz; Ak Parti samimi değil

Tokgöz; Ak Parti samimi değil
Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz yaptığı açıklamada AK Parti hükümetini samimiyetsizlikle suçladı.Cumhurbaşkanının normalleşme dönemi ile ilgili yaptığı açıklamalarının kendi programlarıyla çeliştiğine dikkat...

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz yaptığı açıklamada AK Parti hükümetini samimiyetsizlikle suçladı.

Cumhurbaşkanının normalleşme dönemi ile ilgili yaptığı açıklamalarının kendi programlarıyla çeliştiğine dikkat çeken Tokgöz; “Değerli Sarayönülü hemşerilerim, bildiğiniz gibi ülkemiz kademeli normalleşme dönemine giriyor, İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur.

Hepimizin maskeye mesafeye kurallara çok dikkat etmemiz gerekiyor. Artık, Valilikler bölgelerinin durumuna göre karar alacaklar, dolayısıyla alacağınız tedbir sadece kendinizi değil tüm toplumu etkiliyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız 1 Marttan itibaren kademeli normalleşmeye geçildiğini belirtip herkesin kurallara dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Ancak AK Parti’nin kongreleri kalabalık insan grupları ile dolu. Bunun adına siyasette ayak oyunları denir.

Esnaflarımız biz niye kapalıyız diye isyan ediyor ve artık bıçak kemiği de delip geçtiği için haklı olarak bundan hükümeti sorumlu tutuyor.

Konya ilimiz Kovid-19 haritasına göre kırmızı renkte, ama kademeli olarak normalleşiyoruz. Kongreler bittiği zaman tekrar kısıtlamalar gelirse suçlusu yine biz olacağız, işletmeler kapanınca sorumlusu vali ve kaymakamlar olacak.” dedi

İktidarda Milli Görüş olsaydı şimdiye kadar çoktan kendi aşımızı üretmiştik diyen Tokgöz; “Değerli hemşerilerim, Şubat ayının son haftasının Erbakan haftası olması dolayısıyla Milli gazetenin bir köşe yazısında, Erbakan olsaydı ne yapardı? başlığı altında bir makale yayınlandı. O yazıda her şey net anlatıldı.

Pandemi başlar başlamaz, bizim aşı üretim merkezi kurup, halkımıza kendi milli aşımızı yapar duruma gelmeliydik.  Çin bunu başardı. Türk bilim adamları yurtdışında bu çalışmaları yaptı. Ama biz onlara gerekli desteği veremediğimiz için farklı farklı ülkelerdeler” şeklinde konuştu.

Hükümetin dış siyaset politikasını da eleştiren Tokgöz sözlerini şöyle sürdürdü;; “Etrafımızda dost ülke kalmadı. Esadı indireceğiz derken Suriye’nin kuzeyine ABD yerleşti. Yetmezmiş gibi bir de üstüne terör devleti kuruyor. Patriot füzelerini de getirdi, Esad da Rusya’yı çağırdı, şimdi eliniz kolunuz bağlandı.

Mursi’ye en fazla biz ağladık ama şu anda Mısır’la istediğimiz zaman anlaşabiliyoruz, Mısır’da sular duruluyor. Bu örnekleri çoğaltabiliriz.

Sözün kısası anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Hepinize SAADETLER diliyorum…”