Tokgöz, güven tazeledi

Tokgöz, güven tazeledi
Saadet Partisi (SP) Sarayönü İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Ziya Tokgöz’ün tek aday olarak güven tazelediği kongre Pazar günü İlçe Teşkilat Binasında gerçekleştirildi.Tekrar İlçe Başkanı...

Saadet Partisi (SP) Sarayönü İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Ziya Tokgöz’ün tek aday olarak güven tazelediği kongre Pazar günü İlçe Teşkilat Binasında gerçekleştirildi.

Tekrar İlçe Başkanı seçilen Ziya Tokgöz, kongrede yaptığı konuşmada önceki yönetime teşekkür etti. Yeni dönemde de “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düsturuyla vatandaşların sorunlarına çözüm önerileri sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Tokgöz. “En temel problemimiz ekonomi. Dar ve sabit gelirli vatandaşlarımız artan enflasyon ve hayat pahallığından dolayı eziliyor. Maddi ve manevi çöküntü karşısında her geçen gün Milli Görüş iktidarına daha fazla ihtiyaç var. İnşaallah ilk seçimde iktidar olarak halkımızın gerçek sorunlarını biz çözecek ve ekonomiyi istikrara kavuşturacağız” dedi.

11 asil, 11 yedek yönetim kurulu üyesi ile 9 il delegesinin oylandığı kongrede katılan delegelerin tamamının oylarıyla seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

İlçe Başkanı: Ziya Tokgöz

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri : Aydın Çetinkaya, Remzi Yücetaş, Veysel Ülker, Bilal Derinsu, Ahmet Gedek, Reşit Duran, Musa Babur, İsmet Tokgöz, Ahmet Çıracı.