Tokgöz: “Örnek bir gazetesiniz”

Tokgöz: “Örnek bir gazetesiniz”
Sarayönü Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetemize ziyarette bulundu. Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları da mesaj yoluyla tebriklerini iletti.Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz,...

Sarayönü Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetemize ziyarette bulundu. Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları da mesaj yoluyla tebriklerini iletti.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, basının zor şartlar altında çalıştığı şu dönemde Sarayönü Manşet Gazetesi’nin tarafsızlık ilkesiyle örnek bir duruş sergilediğini belirterek, “Sarayönü Manşet Gazetesi siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarına, resmi kurumlardan özel kuruluşlara kadar her kesimin sesi oldu. Sanayicisinden siyasetçisine, sporcusundan müdürüne, esnafından simitçisine kadar herkes Salı gününü iple çekiyor. Bunun aynen devam etmesi herkes destek olmalı.

Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu fakat doğru bilgiyi bulmanın zorlaştığı günümüzde, siz değerli basın mensubu kardeşlerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarının farkındayız. Bu sebeple hak ve adaletin tesisi için kaleminizden dökülen her bir sözcüğün, bizim için değeri oldukça büyüktür. Bu kutsal vazifenizde bizlerin desteği her zaman sizlerle olacaktır.

Bu duygularla 10 Ocak 1961 yılından itibaren “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak andığımız bu önemli günde, siz değerli basın mensuplarını içtenlikle tebrik ediyoruz.” dedi.