Tokgöz, "sonuca saygı duyuyoruz"

Tokgöz, "sonuca saygı duyuyoruz"
Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Tokgöz, seçimlerin ardından sonuçlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Sandıktan çıkan sonuçların seçmenin iradesi olduğunu söyleyen Tokgöz, saygı duyduklarını ifade...

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Tokgöz, seçimlerin ardından sonuçlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Sandıktan çıkan sonuçların seçmenin iradesi olduğunu söyleyen Tokgöz, saygı duyduklarını ifade etti.

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Tokgöz seçim sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada, “24 Haziran seçimlerinin vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Vatandaşımızın tercihi bu yönde oldu. Biz de bu sonuca saygı duyuyoruz. Vatandaşımızın seçtiği lider inşallah doğruyu doğru olarak, yanlışı da yanlış olarak görür. Bu gemide hepimiz varız. Batarsak hepimiz batacağız. Çıkarsak da hepimiz çıkacağız. Bu memleketi inşallah iyi idare ederler. İnşallah biran önce ivedi şekilde ekonomi, eğitim ve terör sorununu halledip huzura kavuştururlar. İnşallah eskiden milli görüşün yaptığı gibi ağır sanayi yatırımlarına önem verirler. İnşallah işsizliği çözerler, seçimlerde verdikleri vaatleri yerine getirirler. Milli görüşün yolundayız dedikleri gibi bir an önce İslam ülkeleriyle birlik olmaları gerekiyor. Avrupa Birliği sevdasını bıraksınlar. Avrupa'dan bize hayır yok. Bize hayır İslam'dan gelir. Bunu inşallah idrak edip gereğini yaparlar” dedi.