TOKİ 30 Mart'a uzadı

TOKİ 30 Mart'a uzadı
Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutlarında, Şubat ayı sonunda sona ermesi beklenen sözleşme döneminin günü bir ay uzatıldı. Sözleşme imzalayacak olan hak sahipleri 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar Ziraat Bankası Sarayönü...

Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutlarında, Şubat ayı sonunda sona ermesi beklenen sözleşme döneminin günü bir ay uzatıldı. Sözleşme imzalayacak olan hak sahipleri 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’ne başvurması gerekiyor.

Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerinin Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde imzalayacakları sözleşmeler için son gün 30 Mart mesai bitimine kadar uzatıldı. Hak sahiplerinden 806'sı normal süre içerisinde sözleşmelerini imzalarken, 13 kişi kendi isteği ile dilekçe vererek ayrılmıştı. Sözleşme yapamayan 34 hak sahibi için sözleşme dönemi 30 gün daha uzatıldı.

Sözleşme kapsamında hak sahiplerinden sadece müracaat tutarı düşüldükten sonra peşinatın kalan kısmı tahsil ediliyor.

2+1 dairelerde sözleşme imzalayabilmek içim en düşük 6 bin 794 TL, en yüksek 8 bin 660 TL aralığında kat ve cephesine göre peşinat yatırılacak. Bu tutarın üzerine ayrıca peşinatın binde 7'si civarında banka komisyonu eklenecek. Peşinatı, belirlenen alternatifler üzerinden daha yüksek yatıran hak sahipleri, vadeyi uzatıp taksit tutarlarını düşürebilecek.

3+1 dairelerde sözleşme imzalayabilmek için en düşük 8 bin 168 TL, en yüksek 10 bin 820 TL aralığında kat ve cephe farkına göre peşinat yatırılacak. Peşinatı, belirlenen alternatifler üzerinden daha yüksek yatıran hak sahipleri, vadeyi uzatıp taksit tutarlarını düşürebilecek. 3+1 dairelerin sahipleri ise sözleşme tarihinden 4 ay sonra yani Haziran’da taksitleri ödemeye başlayacak.