TOKİ'de 54 sözleşme imzalandı

TOKİ'de 54 sözleşme imzalandı
Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutlarında, kalan 58 daire için kura ile hak sahibi olan kişiler geçtiğimiz hafta içerisinde sözleşmelerini imzaladı. 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasındaki sözleşme döneminde, Ziraat Bankası...

Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutlarında, kalan 58 daire için kura ile hak sahibi olan kişiler geçtiğimiz hafta içerisinde sözleşmelerini imzaladı. 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasındaki sözleşme döneminde, Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’ne başvuran hak sahipleri, peşinatın kalan bölümünü yatırarak sözleşmesini imzaladı.

Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutlarının kalan daireleri için hak sahipleri ile sözleşme Cuma günü sona erdi. 3+1 dairelerde 1, 2+1 daireler 3 kişi sözleme imzalamadı. Sözleşme imzalamayan hak sahiplerinin yerine yedek hak sahipleri ile sırasına göre sözleşme imzalanacak. Yedek hak sahipleri ile 07 - 09 Ağustos tarihleri arasında sözleşme imzalanacak.

Sözleşme kapsamında hak sahiplerinden sadece müracaat tutarı düşüldükten sonra peşinatın kalan kısmı tahsil edildi. KDV, damga vergisi ve deprem sigortası evin teslimatında tahsil edilecek. Yani hak sahipleri, anahtar tesliminde yaklaşık 1.500 - 2 bin lira daha ödeme gerçekleştirecek.