TOKİ’de su abonelikleri başladı

TOKİ’de su abonelikleri başladı
Sarayönü’nde 3. Etap TOKİ konutlarının teslimatları kapsamında su abonelikleri ile ilgili sorunların çözüme kavuşturulmasıyla Koski tarafından su abonelikleri yapılmaya başladı.Konutlarını teslim alan vatandaşlar su aboneliği...

Sarayönü’nde 3. Etap TOKİ konutlarının teslimatları kapsamında su abonelikleri ile ilgili sorunların çözüme kavuşturulmasıyla Koski tarafından su abonelikleri yapılmaya başladı.

Konutlarını teslim alan vatandaşlar su aboneliği işlemleri için Koski Sarayönü şubesine müracaat ederken, 883 konut için yapılacak abonelik işlemleri Koski’de yoğunluğa neden oldu. Abonelik talep dilekçesini doldurarak Koski gişelerine başvuran vatandaşlar, 89 liralık depozito ücretini ödedikten sonra aboneliğini gerçekleştirebiliyor.

Su abonelik işlemlerini yürüten Koski Sarayönü Şubesi Şefi Erkan Biçer, yaptığı açıklamada, “Su aboneliğini yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Zorunlu deprem sigortası (DASK) numarası ile bize müracaat eden vatandaşlarımızın depozitosunu da tahsil ederek abonelik sözleşmelerini gerçekleştiriyoruz. Abonelik sözleşmesi yapılan abonelerimizin suyu aynı gün içerisinde açılıyor.” dedi.