Tos, Başkan Yardımcısı oldu

Tos, Başkan Yardımcısı oldu
Sarayönü Belediyesi'nde merakla beklenen başkan yardımcılığı ataması belli oldu. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak tarafından, Belediye Başkan Yardımcılığına Hüseyin Tos atandı. Tos, Mevlüt Göksu ve Mehmet Karataş...

Sarayönü Belediyesi'nde merakla beklenen başkan yardımcılığı ataması belli oldu. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak tarafından, Belediye Başkan Yardımcılığına Hüseyin Tos atandı. Tos, Mevlüt Göksu ve Mehmet Karataş gibi Ladik mahallesinden başkan yardımcılığına seçilen üçüncü isim oldu. Tos, dün mesaisine başladı.

Büyükşehir Yasası ile birlikte seçimlerin tamamlanmasının ardından yeni dönemde Sarayönü Belediyesi'nin yeni başkan yardımcısı belirlendi. Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tos'un atama kararını imzalayan Başkan Nafiz Solak, önemli bir nüfusu barındıran Ladik Mahallesi seçmenlerinin beklentilerini karşıladı.

2019 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi adayı olan ve meclise giren Tos, atama kararının ardından Pazartesi günü yeni görevine başladı. Ladik mahallesi esnaflarından olan ve 2017 yılında oluşturulan Adnan Tayyiboğlu başkanlığındaki Ak Parti yönetiminde yer alan Hüseyin Tos, istifa ederek meclis üyeliği aday adaylığına başvurmuş, seçimlere Belediye Başkanı Nafiz Solak'ın kontenjanında yer alarak katılmıştı. Tos, geçmiş dönemde görev yapan Mevlüt Göksu ve Mehmet Karataş'ın ardından göreve gelen üçüncü başkan yardımcısı oldu.