Tren kazası ucuz atlatıldı

Tren kazası ucuz atlatıldı
Sarayönü’nde hafta içerisinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil hareket halindeki trene çarptı.Olay Salı günü meydana geldi. Konya istikametinden gelip Afyon istikametine gidecek olan trenin toprak mahsulleri ofisi yanındaki...

Sarayönü’nde hafta içerisinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil hareket halindeki trene çarptı.

Olay Salı günü meydana geldi. Konya istikametinden gelip Afyon istikametine gidecek olan trenin toprak mahsulleri ofisi yanındaki hemzemin geçitten geçişi esnasında treni fark edemeyen bir sürücü bariyeri de aşarak trene çarptı. Çarpışmanın etkisiyle büyük çapta maddi hasar meydana gelen araçta bulunan sürücü ve yolcular ise şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Olayda akaryakıt yüklü trenin yavaş olması ve otomobilin de trenin tekerine çarpması, olası bir can kaybını önledi. Kazanın ardından otomobilin ön camının buzla kaplı olduğu ve sürücünün görüş hakimiyetine imkan tanımadığı ise dikkat çekti. Kazanın ardından olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu kaza soğuk kış günlerinde buz tutan otomobil camlarını temizleyerek görüş alanını açmanın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi.