Tunahan Turgut Karaman'a gitti

Tunahan Turgut Karaman'a gitti
Sarayönü Devlet Hastanesi Diş Polikliği'nde uzun yıllar hizmet veren Diş Hekimi Tunahan Turgut'un Karaman'a tayini çıktı.Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne tayini çıkan Diş Hekimi Tunahan Turgut, 6 yıldır görev yaptığı...

Sarayönü Devlet Hastanesi Diş Polikliği'nde uzun yıllar hizmet veren Diş Hekimi Tunahan Turgut'un Karaman'a tayini çıktı.

Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne tayini çıkan Diş Hekimi Tunahan Turgut, 6 yıldır görev yaptığı Sarayönü Devlet Hastanesi'nden geçtiğimiz günlerde ayrılarak yeni görev yerindeki mesaisine başladı.

6 yıl boyunca severek hizmet ettiğim Sarayönü'nden, eş durumu  nedeniyle ayrılmak durumunda kaldım. Bu süre zarfında iyi kötü bir sürü anı biriktirdim. Çok güzel günlerimiz oldu. Ben Sarayönü'nü ve halkını seviyor, hizmet etmekten mutluluk duyuyordum. İnşallah hastanemiz yeni kadrosuyla yeni gelen hekimlerle ve gelecek olan idarecilerle eski günlerine tekrar kavuşur. Sarayönü halkı eskisi gibi hizmet alabilir. Görev süremiz içerisinde bir hatamız olduysa haklarını helal etsinler." dedi.