Tuncer'den Şahin'e ziyaret

Tuncer'den Şahin'e ziyaret
Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin'i ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Emrah Tuncer, Ülkü Ocakları Genel Merkez tarafından hazırlanan ODAK 2023 ve Ocakta Bul adlı iki programı Kaymakam...

Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin'i ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Emrah Tuncer, Ülkü Ocakları Genel Merkez tarafından hazırlanan ODAK 2023 ve Ocakta Bul adlı iki programı Kaymakam Zafer Şahin'e hediye etti. Ziyarette ilçe ve ülke gündemi hakkında sohbet etti.

Ziyarete ilişkin açıklamalar yapan Başkan Emrah Tuncer; "Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından yazılımı geliştirilen anlayarak hızlı okuma tekniklerinin yer aldığı ‘ODAK2023’ adlı eğitim setini Kaymakamımız Zafer Şahin'e takdim ettik. ‘ODAK2023’ eğitim seti ile ilgili bilgi verdik. Kendisine misafirperverliği ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret ve programlar hakkında açıklama yapan Kaymakam Zafer Şahin; "Ülkü Ocakları'nın hazırlamış olduğu program günümüz neslinin en çok sorun yaşadığı odaklanma üzerine yazılmış bir eser. Bu tür çalışmalar gençlerimizin kendilerini daha iyi anlamaları ve kendilerini daha iyi anlatma, ifade etme yöntemleri açısından oldukça önemli. Pandemi dolayısı ile okula gidemeyen öğrencilerimizin eğitimlerine bir katkı verecek düşüncesiyle yapılmış bu programı tebrik ediyorum. Başta bu programı hazırlayıp Türk gençliğinin hizmetine sunan Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ne ve ziyaretleri için Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanı Emrah Tuncer'e ziyaretleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer Ülkü Ocakları Genel Merkez tarafından hazırlanan ODAK 2023 programının içeriğinden bahsetti. Tuncer; "ODAK 2023 başta Türk gençliğinin hizmetine sunmuş olduğumuz; kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan bir eğitim programıdır.

ODAK 2023 programı kullanıcının mevcut seviyesine odaklanarak kişisel bir çalışma programı belirlemekte ve kişinin gelişimini takip ederek yaş grubu ve beceri seviyesi ne olursa olsun kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaktadır. Bu minvalde program, Türk gençliği özelinde tüm milletimizin hizmetine sunulmuştur.

ODAK 2023 programının hazırlanmasında ve geliştirilmesinde farklı meslek ve uzmanlık gruplarının desteğinden faydalanılmış, program içeriği ise hassas süreç ve yöntemlerin yürütülmesi ile pedagojik gelişimi destekleyici ve milli-manevi değerleri haiz bir muhtevaya kavuşmuştur.

ODAK 2023 yazılımı kullanıcılara herhangi bir teknik öğretmemekte, kullanıcıların motor becerilerini geliştirmektedir. Bu nedenle kullanım sonrası elde edilmiş olan becerilerin zamanla kaybolması söz konusu değildir. ODAK 2023 yazılımında; anlayarak okuma hızları, dikkat, odaklanma, okuma hızı gibi tüm ilerlemeler ayrı ayrı kayıt altına alınmakta, grafikler halinde kullanıcıya sunulmaktadır" açıklamalarını yaptı.