Turan ve Avcı ailelerinin mutlu günü

Turan ve Avcı ailelerinin mutlu günü
Türk Kızılay’ı Sarayönü temsilcisi ve Teknik Tarım’ın sahibi Halil İbrahim Turan’ın oğlu, Elektrik ve Elektronik mühendisi Ali İhsan Turan ile MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın kızı Veteriner Hekim Buse Avcı,...

Türk Kızılay’ı Sarayönü temsilcisi ve Teknik Tarım’ın sahibi Halil İbrahim Turan’ın oğlu, Elektrik ve Elektronik mühendisi Ali İhsan Turan ile MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın kızı Veteriner Hekim Buse Avcı, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandı.

Çiftin yüzüklerini Günaydın taktı

Ali İhsan Turan ve Buse Avcı’nın Adana’da pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen nişan törenine çiftin yakın dostları ve ailelerinin akrabaları katılım sağladı. Sınırlı sayıda katılımın sağlandığı nişan töreninde genç çiftin söz ve nişan yüzüklerini, Buse Avcı’nın dedesi Yaşar Günaydın takarak, adağını gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirttikten sonra genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Düğün yakın bir zamanda

Nişan töreninin ardından düğün hazırlıklarına başlayan Buse Avcı ve Ali İhsan Turan çifti düğünlerinin yakın bir zamanda gerçekleşeceğini ifade ederek, “Pandemi nedeniyle nişanımıza sınırlı sayıda katılım oldu. İnşallah pandeminin bitmesiyle düğünümüzü tüm dost ve akrabalarımızın katılımı ile gerçekleştirmek istiyoruz.” dediler.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Buse ve Ali İhsan çiftimize çıkmış oldukları bu yolda ömür boyu mutluluklar diliyoruz.