Üç mahalleye spor tesisi

Üç mahalleye spor tesisi
Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2018 yılı içerisinde belirlenen üç ayrı mahalleye spor kompleksi yapacak. Geçtiğimiz yıl dokuz mahalleye yapılan spor komplekslerinin yanı sıra bu yıl yapılması...

Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2018 yılı içerisinde belirlenen üç ayrı mahalleye spor kompleksi yapacak. Geçtiğimiz yıl dokuz mahalleye yapılan spor komplekslerinin yanı sıra bu yıl yapılması planlanan üç spor komplesiyle birlikte toplamda 12 mahalle gençlerin kaliteli zaman geçirebileceği tesislere kavuşmuş olacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, projenin bir an önce başlaması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Sarayönü Belediyesi olarak üç ayrı yerleşim yerine daha spor kompleksi yapmak için çalışma başlattıklarını anlatan Başkan Solak, “Geçtiğimiz yıl içerisinde çeşitli mahallelerimize bu tesisleri yaparak hizmete açtık. Şimdi üç mahallemize daha yapacağız. Bu spor komplekslerinin içinde voleybol sahası, basketbol sahası ve açık halı saha bulunacak. Bu sahaların etrafı kafes telle çevirili olacak. Bu yıl bitmeden halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Bu projelerin sosyal alan konusunda ilçenin değerini yükseltmeye devam edeceğini kaydeden Solak, şöyle konuştu: “Sarayönü Belediyesi olarak gençlerimizin güzel tesislerde daha iyi vakit geçirebilmesi için bu projeyi hayata geçiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlandıktan sonra bu yıl içerisinde çalışmalarımızı başlatacağız. Bu tesisleri genel olarak öncekiler gibi okul bahçelerine yapmayı planlıyoruz. Hem öğrencilerimizin kullanabileceğiz hem de öğrenci olmayan kardeşlerimizin kullanabileceği tesisler oluşturmak istiyoruz.”