Üç mahalleye ziyaret

Üç mahalleye ziyaret
Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.Gittiği her mahallede vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılarını dinleyen Okay ve Solak, muhtarlardan mahallelerin...

Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Gittiği her mahallede vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılarını dinleyen Okay ve Solak, muhtarlardan mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Okay ve Solak, sorunların çözümü için gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirtti.

Mahalle ziyaretlerine Kaymakam Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Sabırlı, İlçe Emniyet Amir Hasan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Uzar, İlçe Müftüsü Şevket Karaca, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, İlçe Nüfus Müdürü Abdülkadir Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdür Vekili Mustafa Solak ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem, Medaş İşletme Şefi Yusuf Doğan, Koski Şefi Erkan Biçer katıldı.

Planlanan program çerçevesinde Başhüyük, Konar ve Ertuğrul mahalleleri ziyaret edildi. Program kapsamında okul ziyareti de gerçekleştirilerek öğrencilere çeşitli hediyeler ikram edildi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşen heyet, istek ve şikayetleri dinledi.