Ufka Yolculuk sınavına dereceler belirlendi

Ufka Yolculuk sınavına dereceler belirlendi
Sarayönü'nde Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Ufka Yolculuk 7 sınavı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile gerçekleştirildi.Ufka Yolculuk sınavının koordinatörü Değirmenli Camii İmam Hatibi İbrahim...

Sarayönü'nde Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Ufka Yolculuk 7 sınavı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile gerçekleştirildi.

Ufka Yolculuk sınavının koordinatörü Değirmenli Camii İmam Hatibi İbrahim Bağ, yaptığı açıklamada, "Sarayönü'nde bu yıl güzel ahlak konulu Ufka Yolculuk 7 yarışması için ilçe okullarından 1200 öğrenci kayıp yaptırdı. Kayıt yaptıran öğrencilerimize sınava hazırlanmak için kitapları ücretsiz olarak temin edildi. İlçemizde sınava katılan öğrencilerimizden ilk üçe girenlere para ödülü verildi." dedi.

Öğrencilerin elde ettiği dereceler hakkında bilgi veren Bağ, Derece giren öğrencilerimiz lise kategorisinde Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Kazım Bayraktar, yine aynı okuldan Halime Yayla ve Mehmet Büyükeğen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Asude Hülya Tuncer oldu.

Ortaokul kategorisinde Halıcı İstiklal Ortaokulu'ndan Sümeyye Çoban 1'nci, İsmail Kara Ortaokulu'ndan Eslem Han 2'nci, Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu'ndan Esra Poyraz üçüncü oldu.

İlkokul kategorisinde birinciliği Şehit Yunus Emre İlkokulu'ndan Rabia Ateş alırken, İsmet Ümmühan İlkokulu'ndan Şükriye Azra Karaçayır ve Halıcı Cumhuriyet İlkokulu'ndan Merve Kırıktaş ikinciliği paylaştı.100.Yıl İlkokulu'ndan Fatmanur Torbalı ise üçüncü oldu.

Her kategori birincilerine 500 lira, ikincilerinde 300 lira, üçüncülerine ise 200 lira para ödülü öğretmenler gözetiminde verildi. Sınava katılan bütün öğrencirimize teşekkür ediyor başarılarının devamını yüce Rabbim'den niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.