Uğur İbrahim Altay’la istişare toplantısı

Uğur İbrahim Altay’la istişare toplantısı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.Sarayönü Belediye...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Ak Parti İlçe Başkanımız Av. Gamze Karacan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyarette ilçemize yeni yapılacak olan projelerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay her zaman olduğu gibi yine ilçemizde yapılacak olan yeni projelere destek olmayı sürdüreceğini belirtti. Desteklerinden dolayı Sayın başkanımıza ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydeden Solak, “Görüşme başlıklarımızın ana başlıklarını Otogar yer takası, doğrudan satış alanı ve yapımı, Ladik-Sarayönü arası karayolu çevresinin bahçe tarımına açılması, bilgi beceri atölyeleri yapımının hızlandırılması oluşturdu. Eski hapishane binasının restore edilerek itfaiye binasına dönüştürülmesi ile ilgili taleplerimizi ilettik. Millet bahçesinin genel gidişatı ve yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.” şeklinde konuştu.

İlerleyen günlerde 2021 yılı yatırım planlama toplantısı yapılacağından bahseden Solak, şöyle devam etti:

“2021 yılında Büyükşehir Belediyemizce ilçemize yapılacak yatırımlarla ilgili gerçekleştireceğimiz toplantıyı önümüzdeki günlerde yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ekibiyle yapacağımız toplantının ardından gerekli açıklamaları yine kamuoyuna duyuracağız.”