Ülker; “Önceliğimiz Yatırım, Üretim Ve İstihdam” olacak

Ülker; “Önceliğimiz Yatırım, Üretim Ve İstihdam” olacak
31 Mart Yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin çalışmaları ve ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman Sarayönü’ne gelerek Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker ve parti kurmayları ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Saadet partisi adayları Milli Görüş belediyeciliği ile halkın daha adil ve daha kaliteli bir hizmet alacaklarını savundu.

"İstişare ve işbirliğine önem vereceğiz"

Birlik, beraberlik ve iyi ilişkileri önde tutan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade eden Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, "Sevgi, saygı, hoşgörü, barış ortamında, kimseyi ötekileştirmeden, tam bir birlik, beraberlik ve adalet anlayışı içerisinde hareket edilecektir. Temel hizmetlerin herkese tam, eksiksiz ve en hızlı şekilde verilmeye çalışılırken Büyükşehir Belediyesi ile de her zaman koordinasyon içerisinde hareket edilecektir." diye konuştu.

ulker-onceligimiz-yatirim-uretim-ve-istihdam-olacak-1.jpg

Vatandaşla muhatap bir belediye

Belediye Başkan Adayı Ülker, kendi dönemlerinde halka yakın bir başkan ve halkla işbirliği yapan bir belediye halinde hareket edileceğini ifade ederek, “Dürüst bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim ve adil bir belediye başkanı olacağım. Mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek en hızlı çözümleri üreteceğim. Hizmet denetimlerini bizzat yerinde yapacağım. Bütün mahallelerimizi sık sık ziyaret edeceğim için halkımızın sorunlarını mahalle sakinleriyle istişareli olarak çözen bir başkan olacağım. Belediyeye gelenlere de kapım her zaman açık olacak. Esnaf anlayışıyla belediye başkanlığı yapacağım. Hizmet yaparken ve kaynakları kullanırken Ahiret hesabını da hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğim.” şeklinde konuştu.

Maneviyata ve spora önem verilecek

Toplumumuzda özellikle gençlerin maruz kaldığı ahlaki çöküntüye karşı gereken önlemleri alacaklarını da kaydeden Ülker, bu konuda ise şu açıklamalarda bulundu: “Yüksek öğrenim gören gençlerimiz başta olmak üzere bütün gençlerimiz için ekonomik, sosyal, kültürel projeleri uygulamaya koyacağız. Özellikle son yıllarda ilçe genelimizde yaygınlaşmış olan uyuşturucu kullanımına karşı STK’lar, Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Emniyet birimlerimizle işbirliği halinde teyakkuzda olunacak ve bu soruna karşı atılan gerekli adımlara destek olunacak. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bireysel sporlar ve takım sporları yapmaları için her türlü desteği vereceğiz. 26 mahallesiyle Sarayönümüzün tamamını istişare ve işbirliği ile mutlu insanların yaşadığı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz."