Ülker; Söz Veriyorum! İlçeme en iyi hizmeti yapacağım

Ülker; Söz Veriyorum! İlçeme en iyi hizmeti yapacağım
Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği yerlerde halkın belediye başkanı olacağını vurgulayan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, "Söz Veriyorum! Milli görüş belediyeciliği ile adil bir şekilde ilçemin ve kırsal mahallelerin tüm sorunlarını çözeceğim” dedi.

31 Mart Mahalli Seçimlerine yönelik çalışmalarındaki yoğun temposuyla dikkat çeken Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, tüm mahallelerde oda, kahvehane, ev ve esnaf ziyaretleri yaparken gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görüyor. Kendi ifadesiyle "halkın belediye başkanı" olmak için yollara düşen ve ilçeyi 26 mahallesiyle karış karış gezen Ülker, "İnşallah 1 Nisan’dan sonra başkan olarak sizlerle istişare içerisinde sorunlarınızı yerinde konuşup elbirliği ile en doğru, en hızlı ve en ucuz çözümleri birlikte bulacağız" dedi.

lker-soz-veriyorum-1.jpg

Millî Görüş’ün belediyecilik anlayışıyla hareket ederek ilçenin sorunlarını çözeceğini iddia eden Ülker, "Öncelikle merhametli ve adil olacağız. Belediyenin kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız.

Söz Veriyorum! Gençlerimizi ahlâkî çöküntüden ve işsizlik probleminden, ev kiralarını fahiş ücretlerden, memleketimizi uyuşturucu belasından, sokaklarımızı başıboş köpek sorunundan, ailelerimizi sapkın akımlardan susuzluktan, Sarayönü ve tüm mahallerini atıllıktan ve harabelikten kurtarmanın sözünü veriyorum." şeklinde konuştu.