Ülker ve İnli ailelerinin mutlu günü

Ülker ve İnli ailelerinin mutlu günü
Sarayönü'nde Cavlak Ali olarak bilinen Ali İnli'nin oğlu Oğuz, geçtiğimiz pazar günü evnelerek dünya evine girdi.Rahmi-Yasemin Ülker çiftinin kızı Sema ile Ali-Pakize İnli çiftinin oğlu Oğuz, geçtiğimiz günlerde mutlu bir...

Sarayönü'nde Cavlak Ali olarak bilinen Ali İnli'nin oğlu Oğuz, geçtiğimiz pazar günü evnelerek dünya evine girdi.

Rahmi-Yasemin Ülker çiftinin kızı Sema ile Ali-Pakize İnli çiftinin oğlu Oğuz, geçtiğimiz günlerde mutlu bir yuvaya ilk adımlarını attı. Mutlu çiftin düğünü 21 Temmuz Cuma günü başladı. Evcekaya Turkuaz Çiftlik Evi'nde nişan ve nikah merasimi yapılan mutlu çift, nikah memuru huzurunda iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek aile kütüğüne imza attı. 22 Temmuz Cumartesi günü ise yine Evcekaya Turkuaz Çiftlik Evi'nde kına merasimi gerçekleştirildi. Düğünün son günü olan 23 Temmuz pazar günü ise düğün evinde davetlilere Sarayönü'ne özgü düğün yemekleri ikram edildi. Yemek ikramlarının arından gelin alma merasimi için düğün konvoyu oluşturuldu. Konvoyun kız evinden gelini dualar eşliğinde alarak düğün evine getirmesi ile düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak, Ülker ve İnli ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Oğuz ve Sema'ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.