Ülkü Ocakları’ndan anlamlı etkinlik

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı etkinlik
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli yaşanan “Asrın felaketi” depreminin yıldönümünde, Sarayönü Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı önderliğinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer, depremzedelerin anısına yapılan dualarla dolu bir geceye liderlik etti ve aynı zamanda tüm İslam aleminin mübarek kandilini kutladı.

Miraç Kandili'nde, Çarşı Camii çıkışında gerçekleşen etkinlikte, depremde hayatını kaybeden vatandaşları anmak amacıyla bir araya gelen Sarayönü halkına, Ülkü Ocakları tarafından ikramlar sunuldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, camide yapılan yatsı namazının ardından Sarayönü Ülkü Ocakları lokalinde toplanan vatandaşlar, Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde dualarını ettiler.

ulku-ocaklari-depremzedeleri-unutmadi-2.jpg

Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer, yaptığı açıklamada, depremin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak, onların anısını yaşatmanın önemine vurgu yaptı. Tuncer, "Bugün burada bir araya gelerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ve onların ailelerine sabır diliyoruz. Ayrıca, tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili'ni de kutluyor, bu mübarek gecenin insanlığa huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz" dedi.