Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Sarayönü Ülkü Ocakları ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşları Ramazan Ayı'nda yalnız bırakmadı.Sarayönü Ülkü Ocakları tarafından başlatılan yardım seferberliği kapsamından tespit edilen 100'den fazla aileye yardım kolileri...

Sarayönü Ülkü Ocakları ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşları Ramazan Ayı'nda yalnız bırakmadı.

Sarayönü Ülkü Ocakları tarafından başlatılan yardım seferberliği kapsamından tespit edilen 100'den fazla aileye yardım kolileri ulaştırıldığını ve salgın nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor günlerden geçildiğini belirten Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer, şöyle konuştu:

“Gerçekleştirdiğimiz yardım seferberliğinde hiçbir şekilde ayrım gözetmeden tespit edilen ailelerimize yardım kolileri ulaştırılmıştır. Bu kampanyayı daha önceki yıllarda da gerçekleştirmiştik ancak bu dönemde her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımız olduğunu hissettiğimiz için bu yıl daha fazla aileye ulaşmak istedik. Kısa sürede hayırseverler tarafından karşılık bulan kampanyanın dağıtım sürecini Ramazan Ayı'nın ilk günlerinde tamamladık.” dedi.

“Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum”

Ülkü Ocakları'nın Türkiye’nin en önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının başında geldiğini ifade eden Başkan Emrah Tuncer, “Gerçekleştirilen yardım kampanyası Türkiye'nin 81 ilinde ve her ilçesinde yapılıyor. Ülkü Ocakları'nın birlik ve beraberlik hareketi tüm ülkemizi sarmış durumdadır. Bizlerde ilçe yönetimi olarak bu özverili çalışmalara katkı sağlamak için çalışıyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nın; birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olması sebebiyle kampanyaya çok sayıda gönüllü hemşerimiz destek verdi. Hemşerilerimizle eskiden olduğu gibi aynı iftar sofrasında bir araya gelemiyoruz ancak kampanya vesilesi ile birlik ve beraberlik duygularıyla bir araya geliyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.