Ulutaş harita ve mühendislik açıldı

Ulutaş harita ve mühendislik açıldı
Sarayönü'nde harita, mühendislik ve inşaat alanında faaliyet gösterecek Ulutaş Harita ve Mühendislik Bürosu hizmete başladı.Genç girişimci Sefa Ulutaş tarafından hizmete açılan büroda harita, mühendislik ve danışmanlık...

Sarayönü'nde harita, mühendislik ve inşaat alanında faaliyet gösterecek Ulutaş Harita ve Mühendislik Bürosu hizmete başladı.

Genç girişimci Sefa Ulutaş tarafından hizmete açılan büroda harita, mühendislik ve danışmanlık alanlarında hizmet verilecek.

Harita Mühendisi olarak hizmet verecek olan Ulutaş, ölçüm, aplikasyon, ifraz, tevhit, yola terk ve buna benzer imar uygulaması konularında hizmetler sunacak. Sefa Ulutaş tarafından açılan Ulutaş Harita ve Mühendislik bürosu Sarayönü Emniyet Amirliği karşısında bulunuyor.

Selçuk Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun olan Ulutaş Sarayönü'nde büro açma kararının ilçedeki potansiyeli görmesiyle oluştuğunu belirterek, "Sarayönü'nde bu potansiyeli değerlendirmek istedik. İlçede bu sektörde hizmet veren iki tane büro vardı. İlçemizin böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Bu nedenle hem kendi ilçemiz olmasından dolayı hem de Sarayönü'nde ki bu eksikliğin giderilmesi için bu işletmeyi açtık. Elimizden gelen en iyi hizmeti ilçemiz insanlarına vermek istiyoruz." dedi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak genç girişimci Sefa Ulutaş'a meslek hayatında başarılar diliyoruz.