Umutcan, "kendimize geldik"

Umutcan, "kendimize geldik"
Bölgesel Amatör Ligi 7.Grup ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor un genç golcüsü Umutcan Topalcı, geride kalan Akşehirspor ve Hisar Belediyespor maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Başarılı futbolcu konuşmasında,...

Bölgesel Amatör Ligi 7.Grup ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor un genç golcüsü Umutcan Topalcı, geride kalan Akşehirspor ve Hisar Belediyespor maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başarılı futbolcu konuşmasında, "Ligin ikinci devresi için sağlam takviyeler yaparak daha da güçlenmiştik. Aramıza yeni katılan iyi arkadaşlarımız var. Buna rağmen ligin ikinci devresindeki ilk maçımız olan Kepez Belediyespor a yenildik. Talihsiz bir mağlubiyetti. Bizim asıl aklımızı kurcalayan hafta içindeki Akşehirspor maçıydı. Konya derbisinde alacağımız bir galibiyet tamamen altın puan olacaktı. Çünkü her ne kadar üst sıralara gitmeyi hedeflesek de olası bir aksilikte kümede kalma adına da sağlam bir adım olacaktı. Nitekim galip gelmeyi de başardık. Hisar Belediyespor maçında da bu galibiyeti taçlandırdık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” dedi.

'İyi bir takımız'

Kepez Belediyespor a mağlup olmalarına rağmen kısa sürede bu maçı akıllarından sildiklerini ve Akşehir maçına hazırlandıklarını ifade eden Umutcan Toplacı, “Kepez maçından sonra Konya derbisine kısa bir süre kalmış olsa da takım olarak sıkı bir çalışma süreci geçirdik. Hırslı bir takımız ve Konya derbileri çok farklı bir atmosfer. Akşehir karşısında özellikle 8 kişi ile galip gelmek tamamen bizi kendimize getirdi. Biz iyi bir takımız. Birçok eksiğimiz olmasına rağmen Hisar Belediyespor karşısında kazanmayı bildik" ifadelerini kullandı.

‘İlk kart yanlıştı ama diğerleri değil

Takımın gördüğü 3 kırmızı karta da değinen Topalcı, “Karşılaşma çok çetin geçti. Zaten saha koşulları da kötüydü. Hakemin kart konusunda biraz daha inisiyatifli olması gerekiyordu. Zaten maçtaki ilk kırmızı kart çok yanlışâ€¦ İki ve üçüncü kartlar tamam ama ilk kart… Neyse ki galip geldik” şeklinde konuştu.