Üniformasıyla kameraların karşısına geçti, oğluna destek istedi!

Üniformasıyla kameraların karşısına geçti, oğluna destek istedi!
Türk Hava Kuvvetleri'nde görev yapan Sefer Örsel, SMA hastası oğlu Göktuğ için yardım çağrısında bulunarak, “Vatan bana, oğlum size emanet dedi

Konya’nın Çumra ilçesinde yaşayan Göktuğ bebeğe yaklaşık 5 ay önce SMA teşhisi konuldu. Minik Göktuğ’un babası Sefer Örsel, hastalığın tedavisi için 1 milyon 819 bin dolara ihtiyaç olduğunu belirterek, destek beklediklerini söyledi.

Türk Hava Kuvvetleri’nde 7 yıldır gururla vatanına hizmet ettiğini vurgulayan baba Örsel, üniformasıyla kameraların karşısına geçerek, Konyalılardan yardım istedi. İlk çocukları olan Göktuğ için en küçük yardımın bile hayati önem taşıdığına dikkat çeken Sefer Örsel, “Buradan bütün Türkiye'ye sesleniyorum: Bu mücadelede beni yalnız bırakmayın. Oğlumun sağlığına kavuşabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Vatan toprakları bana, oğlum size emanet” dedi.

20 GÜNLÜK İKEN TEŞHİS KONULDU
Sefer Örsel, oğlu Göktuğ’a 20 günlükken SMA teşhisi konulduğunu ve Dubai’de yapılacak tedavi için 1 milyon 819 bin dolar gerektiğini ifade ederek, tedavi için gereken bu parayı karşılayabilecek gücü olmadığını söyledi.

Çumra’da yapılan kampanyayla SMA hastası Göktuğ Örsel’in tedavisine katkı sağlanmak amacıyla yapılan kermeste 36 bin doları civarında yardım toplanırken, gereken paranın toplanması için Konyalıların desteği bekleniyor.

Baba Sefer Örsel, Göktuğ’a yardım etmek isteyenlerin valilik onaylı hesaplardan destek olabileceğini kaydetti.

Göktuğ Örsel adına: (TL) TR85 0001 5001 5800 7324 2994 38