Üniversiteleri tanıdılar

Üniversiteleri tanıdılar
Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 40 üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilen üniversite tercih etkinliklerine katıldı.Etkinlik hakkında bilgi veren Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki...

Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 40 üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilen üniversite tercih etkinliklerine katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fadime Büyüközdemir, yaptığı açıklamada, "bu etkinlikte pek çok öğretim görevlisi öğrencilere gelecek ve kariyer planlamayı anlattı. Üniversite tercihleri konusunda sunumlar yapıldı. Konferans sonunda öğrenciler üniversite tanıtımlarının yapıldığı stantları gezerek üniversiteler hakkında bilgi alarak merak ettikleri soruları sordular. Bölümler ve istihdam olanakları hakkında bilgi sahibi oldular. Etkinliğe son sınıflarımızdan 27 öğrencimiz katıldı. Birçok üniversiteyi aynı anda tanımış olmak öğrencilerimizin hem karşılaştırma yapmasına hem de üniversiteyle ilgili somut edinimler sağlamasına yardımcı oldu. Rehberlik açısından değerlendirildiğinde ise okulumuz öğrencileri için çok verimli bir etkinlik olduğu inancındayım." dedi.