Ural'ın resmi birinci oldu

Ural'ın resmi birinci oldu
Sarayönü 100. Yıl İlkokulu öğrencilerinden Elif Nur Ural, Yeşilay Derneğinin ülke genelinde düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında ilçe birinci oldu.Sarayönü 100. Yıl İlkokulu Müdürü Süleyman Koçaş,...

Sarayönü 100. Yıl İlkokulu öğrencilerinden Elif Nur Ural, Yeşilay Derneğinin ülke genelinde düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında ilçe birinci oldu.

Sarayönü 100. Yıl İlkokulu Müdürü Süleyman Koçaş, yaptığı açıklamada, "Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencisi Elif Nur Ural'ın, Sigara ve Alkol kullanımının sakıncalarını anlatan resmi ilçemizde 1. seçilmiş ve eseri il düzeyinde değerlendirilmek üzere Konya il merkezine gönderilmiştir. Öğrencilerimizin gelişimi ve kendilerini ifade edebilmeleri için akademik dersler yanında kültürel ve sanatsal çalışmalara okulumuzda önem verilmektedir. Bu kapsamda öğrencimizin Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek konulu çalışmasının dereceye girmiş olması bizleri mutlu etmiştir.Öğrencimizi öğretmenini ve velisini tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum." dedi.