Üsteğmen İbrahim Açıkgöz Batman’a atandı

Üsteğmen İbrahim Açıkgöz Batman’a atandı
Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Açıkgöz, Batman Beşiri Asayiş Komando birimine bölük komutanı olarak atandı.Sarayönü’nde görev yaptığı süre boyunca çok memnun kaldığını ifade eden Üsteğmen Açıkgöz, “2...

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Açıkgöz, Batman Beşiri Asayiş Komando birimine bölük komutanı olarak atandı.

Sarayönü’nde görev yaptığı süre boyunca çok memnun kaldığını ifade eden Üsteğmen Açıkgöz, “2 yıl boyunca amacımız vatandaşın huzurunu sağlamaktı. 2 yıl çok çabuk geçti. İçimiz biraz buruk. Sarayönü bizim için kolluk kuvvetlerine her zaman yardımcı olması açısından örnek bir ilçemizdir.” diye konuştu.

Sarayönü halkına teşekkür eden Açıkgöz, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim 2.görev yerim burası. Bolu’da ki görevimin ardından Sarayönü, oldukça rahat ve kurumlarla dayanışma içerisinde görev yaptığım bir bölge oldu. Vatandaşlarımızda sağolsunlar her konuda bize yardımcı oldular. Bizde onların huzuru, refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bölgede özellikle hırsızlık olayları başta olmak üzere  ilçenin her bölgesinde faili meçhul olay bırakmadık ve suçların önlenmesinde önemli adımlar attık.

Sarayönü’nden ayrılacak olmanın kendisini hüzünlendirdiğini anımsatan Açıkgöz, şöyle devam etti: “İçimi gerçekten hüzün kapladı. Sarayönü benim ikinci memleketim gibi oldu. Bizler mesleğimiz gereği vatan bayrağının dalgalandığı her ilimizde, ilçemizde görev yapmaya yemin etmiş, vatandaşlarımızın güvenliği için gözümüzü kırpmadan her taşın altına elini koyacak olan hizmetkarlarız. Görevimi Sarayönü’nde hakkıyla yerine getirmeye çalıştım. Benden yana hakkım helal olsun. Vatandaşlarımıza hakkımız geçtiyse onlar da bize haklarını helal etsinler.

İBRAHİM AÇIKGÖZ KİMDİR?

1994 Yozgat doğumlu olan İbrahim Açıkgöz, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kayseri’de aldı. Lise eğitiminden sonra askeri okula başlayan Açıkgöz, mezun olduktan sonra Bolu’ya atandı. Bolu’da 3 yıl görev yaptıktan sonra 2.görev yeri olan Sarayönü’nde ki görevini de tamamlayarak Batman Beşiri Asayiş Komando birimine bölük komutanı olarak atandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak üsteğmen Açıkgöz’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber Merkezi

Etiketler :