Üstün performans gösteren memurlara başarı belgesi

Üstün performans gösteren memurlara başarı belgesi
Sarayönü Emniyet Amirliğinde 2020 yılı içerisinde üstün performans gösteren memurlar başarı belgesi ile takdir edildi.Sarayönü Emniyet Amiri Hasan Korkmaz ilçede emniyet güçlerinin başarılı çalışmaları nedeniyle huzur...

Sarayönü Emniyet Amirliğinde 2020 yılı içerisinde üstün performans gösteren memurlar başarı belgesi ile takdir edildi.

Sarayönü Emniyet Amiri Hasan Korkmaz ilçede emniyet güçlerinin başarılı çalışmaları nedeniyle huzur ve sükunetin sağlandığına dikkat çekerek; “İlçemiz, asayiş olaylarının azlığı ile dikkat çeken sakin ve güzel bir ilçe. Ufak tefek olayların haricinde tacizlerin, kavgaların, yüz kızartıcı suçların ve büyük soruların yaşanmadığı nezih bir yer. Elbette ki bunda emniyet güçlerimizin katkısı büyük. Büyük özveri ile çalışan ekiplerimiz 7/24 günün her saatinde ilçemizde sükunetin sağlanması ve olumsuz bir olay yaşanmaması için sürekli devriye halindeler.

Emniyet Amirliği olarak bizler de başarılı çalışmalarından dolayı arkadaşlarımızı onere etmek istedik. İşlerini layıkıyla yerine getiren arkadaşlarımıza özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Plaket

Sarayönü Emniyet Amirliğinde görevli Komiser İbrahim Kol, Polis Memurları Hüseyin Yağmur, Yurdagül Tutkan, Tuğba Özer, Mehmet Özen, Ömer Eravcı’ya  2020 yılı içerisinde gösterdikleri özverili çalışmalar ve üstün performansları nedeniyle başarı belgesi ile ödüllendirildiler.

Etiketler :