Uyuşturucu operasyonuyla 4 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonuyla 4 kişi tutuklandı
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, narkotik suçlarla mücadele kapsamında operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınanlardan 4’ü tutuklu yargılanmak üzere ceza evine gönderildi.İlçe Emniyet Amirliği, narkotik suçlularının...

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, narkotik suçlarla mücadele kapsamında operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınanlardan 4’ü tutuklu yargılanmak üzere ceza evine gönderildi.

İlçe Emniyet Amirliği, narkotik suçlularının engellenmesi, suç maddelerinin ulaşılabilirliğinin ortadan kaldırılması amacıyla yapılan araştırmalarda, ilçe genelinde uyuşturucu madde bağımlısı 9 şahsa yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon gerçekleştirildi.

İlçede uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı ve ticareti (Uyuşturucu veya Uyarıcı Maddeyi Kullanmak için Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak- Uyuşturucu veya Uyarıcı Maddeyi İmal ve Ticareti) yapan şahıslar olduğu tespit edildi.

Sarayönü Sulh Ceza Hakimliğinin Kararı doğrultusunda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlarda ikamet adreslerinde narkotik köpeğinin de katılımıyla yapılan aramada uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımında kullanılan materyaller ile kullanıma hazır vaziyette 4 adet toplamda 2.gr Metamfetamin maddesi elde edildi.

Şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan T.A.B, M.B, S.Y. ve Ş.İ. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” yapmak suçundan tutuklu yargılanmak üzere ceza evine gönderildi.