Uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Uyuşturucuyla mücadele toplantısı
Sarayönü’nde kamu kurumları yöneticilerinin katılımıyla 'Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele değerlendirme toplantısı' yapıldı.Sarayönü’nde 2019 yılı 'Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele değerlendirme toplantısı’...

Sarayönü’nde kamu kurumları yöneticilerinin katılımıyla 'Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele değerlendirme toplantısı' yapıldı.

Sarayönü’nde 2019 yılı 'Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele değerlendirme toplantısı’ yapıldı. İlçe Kaymakamlığı salonunda düzenlenen toplantı Kaymakam Abdulkadir Okay başkanlığında kamu kurumları yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İlçede paydaş kurumlar tarafından 2019'da yürütülen çalışmalar ve tedbirlerin anlatıldığı toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinin önemi vurgulandı.

Toplantı hakkında bilgi veren Kaymakam Okay, "Uyuşturucu ile mücadele devletimizin tüm organlarıyla birlikte kararlıkla sürdürülmektedir. Uyuşturucu arzının engellenmesine ve uyuşturucu kullananların rehabilitasyonuna yönelik kamu kurum ve kuruluşların ve diğer paydaşların işbirliği ile bağımlılığın yaygınlaşmasını önlemek için bu toplantıyı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan kurum yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.