Uzunay, "olumsuz algıyı kıracağız"

Uzunay, "olumsuz algıyı kıracağız"
Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, geçtiğimiz günlerde göreve başlamasının ardından tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Uzunay, ziyaretimiz esnasında gazetemize yaptığı açıklamada, "Uzman hekim noktasında...

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, geçtiğimiz günlerde göreve başlamasının ardından tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Uzunay, ziyaretimiz esnasında gazetemize yaptığı açıklamada, "Uzman hekim noktasında yaşanan sorunları çözeceğiz. Hastanemiz üzerindeki olumsuz algıyı kıracağız." dedi.

Geçmiş dönemlerle hastaneye hizmet veren herkese teşekkür ettiğini belirten Başhekim Dr. Ahmet Uzunay, "Buraya gelen her arkadaşımız elinden geldiğince bir şeyler yapmış. Her yapılan da hastanemizi daha güzel bir hale getirmiş. Uzman hekim noktasında eksikliklerimiz var. Bunların hızla tamamlanması için çaba gösteriyoruz. Kadrolu Dahiliye hekimimiz 15 Nisan'dan sonra görevine başlayacak. Çocuk hastalıkları hekimimiz yine ilk kurada atanacak. Yaz başı gibi kadrolu çocuk doktorumuzun da gelmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Hastane üzerindeki olumsuz algıyı kırmak için birlik ve beraberlik içerisin ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini kaydeden Uzunay, şöyle devam etti: Hastanemizin ciddi bir anlamda eksiği yok. Malzeme ve fiziki şartlar açısından iyi durumda. Hizmet noktasında da hastanemizi belli bir noktaya ulaştırıp eski güzel günlerimize kavuşmayı planlıyoruz."

Uzunay, Sarayönü'nü çok sevdiği için başhekimlik görevini kabul ettiğini anlatarak şunları söyledi: "Geçmişte burada görev yapmış ve burayı tanıyor olmam, bu görevlendirmeyi kabul etmemde etkili oldu. Benim zaten Sarayönü'ne olan sevgin hiç bitmedi. Bizim bağımız burayla hiç kopmadı. Beni zaten Konya'da Sarayönülü olarak bilirler. Çalışmak için hizmet için kıymetli bir yer. On buçuk yıl severek ve keyif alarak çalışmıştık. Geçmişin güzel intibalarını devam ettirmek istiyoruz. Biriktirdiğimiz güzel hatıralar benim buraya gelmemdeki en büyük etken."